Oude Gaming Projecten


 

starwars

Mijn eerste Star Wars miniaturen (25mm West End Games, niet de 28mm Wizards miniaturen) heb ik 1996 in de VS gekocht. Na een paar keer spelen ben ik er achter dat de WEG regels vrij traag spelen. Met de komst van Star Wars Legion kwam er een einde aan dit project, de miniaturen zijn verkocht.

Vanwege mijn interesse in de Vietnamoorlog heb ik het een en ander in 20mm. Ik had plannen voor een Hue tafel, maar het is er nooit van gekomen. Ik zou nu eerder voor 6mm (1/285) gaan om grotere gevechten te kunnen doen.

 

thudridge

Wings at War – Thud Ridge is een spel voor de luchtoorlog boven Vietnam met 1/600 vliegtuigen. Ik heb de vliegtuigen inmiddels verkocht. Als ik nog een keer iets met de Vietnam oorlog in de lucht zou doen, dan waarschijnlijk eerder met Check your 6 – Jet Age in 1/300.

vietnam1

Ik had een peloton VS en Vietcong voor Vietnam in 10mm schaal onder gebruik van de Ambush Alley – Force on Force regels. De miniaturen zijn inmiddels verkocht.

hglogo

Van Heavy Gear hoorde ik, nadat ik met Battletech begonnen was, op rec.games.mecha. Dus maar het regelboek in de VS bestelt. Inmiddels heb ik een bijna complete collectie van de boeken uit de 1e en 2e editie. Jarenlang heb ik de 1/87 gears verzameld, deze zijn nu verkocht en richt ik me op andere dingen.